K2 Turvapalvelut Oy

K2 Turvapalvelut on kotimainen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kotitalouksille laadukkaita ja monipuolisia turvallisuusratkaisuja ympäri Suomea.

Toimimme JT-Turvatekniikka Oy:n nimellä elokuun lopulle 2014 asti, jolloin Joensuun Kauppa ja Kone Oy (Kyösti ja Kari Kakkonen) tuli osakkaaksi yritykseemme. Uuden omistuspohjan myötä otimme käyttöön uuden nimen K2 Turvapalvelut Oy. Omistuspohja laajeni entisestään keväällä 2015, kun Infonia Oy (Antti Malinen ja Jukka Koivistoinen) tuli osakkaaksi yritykseemme.

Toiminnan kehittämisen myötä meillä on tarjottavana asiakkaillemme valtakunnallisesti ainutlaatuinen palvelukonsepti, joka ulottuu perinteisistä turvatekniikan ratkaisuista aina palvelukeskuksen tarjoamiin monipuolisiin kiinteistövalvonta- ja turvallisuuspalveluihin yksilöllisesti räätälöitynä. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki turvallisuusalan palvelut saman katon alta.

Toimintamme peruspilareita ovat asiakaskeskeinen palvelu, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö sekä toiminnan jatkuva kehittäminen. Pidämme myös hyvää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista. Palvelemme nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistäkin paremmin, nopeammin ja joustavammin kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

www.k2turvapalvelut.fi/