Light Cognitive

Light Cognitive

Kotimainen Light Cognitive valmistaa hyvinvointia tukevia innovatiivisia valoratkaisuja, jotka tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Light Cognitiven valoratkaisu syntyi oivalluksesta – valolla on perustavanlaatuinen vaikutus terveyteen. LC -valotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toiminnallisia – olipa tarpeena piristävä, palauttava tai unirytmiä tukeva valaistus. LC -valoratkaisut on suunniteltu kiinteistöalan WELL Building Standardin valovaatimusten mukaisesti, jonka WELL-mittareilla pyritään lisäämään työntekijöiden hyvinvointia ja suorituskykyä. Light Cognitive tarjoaa standardituotteiden lisäksi räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. LC –valoratkaisut mahdollistavat myös ikkunattomien tilojen monipuolisemman käytön kiinteistöissä.

Luonnollisesti
LC -valaistusratkaisut tuotetaan energiatehokkailla LEDeillä, joiden valoa yhdistelemällä saadaan hyvin samanlainen spektri kuin luonnonvalossa. Miellyttävät värit muodostuvat pehmeästi, häikäisemättä ja ilman rakeisuutta. LC -käyttökokemus pohjaa laaja-alaiseen osaamiseen valon mallintamisen ja tuottamisen alalla.

Hyvinvointia tukien

Valolla on suuri vaikutus hyvinvointiin, sillä se säätelee vuorokausirytmiä ja vireystilaa. Oikeanlainen valo oikeaan aikaan edistää palautumista ja tukee unirytmiä. Dynaaminen valoratkaisumme pyörittää automaattisesti koko päivän valokierron aamusta iltaan.

Lisätietoja:  http://www.lightcognitive.com