KAKKONEN-KONSERNIN TIETOSUOJASELOSTE
VUOKRALAISELLE

Henkilötietojen käsittely

Joensuun Kauppa ja Kone Oy (y-tunnus 0558121-1) ja Pielisen Kiinteistö Oy (y-tunnus 0825889-0) rekisteröivät ja käsittelevät vuokralaisten ja vuokralaisyritysten yhteyshenkilöiden henkilötietoja vuokrasuhteita hoitaessaan. Henkilötietojen asianmukainen käsittely ja tietosuojasääntelyn noudattaminen ovat meille tärkeitä asioita.

Käsittelemme vuokralaisten ja vuokralaisyritysten yhteyshenkilöiden nimi-, tunnistamis- ja yhteystietoja, tietoja pankkitileistä ja muita vuokranantajan tehtävässä tarvittavia tietoja. Tiedot saamme vuokralaisilta itseltään vuokrasopimuksen solmimisen yhteydessä ja vuokrasuhteen aikana. Henkilötiedot säilytetään vuokrasuhteen ajan ja ne poistetaan vuokrasuhteen päätyttyä, kun kaikki vuokraerät on maksettu ja muut vuokralaisen velvoitteet on suoritettu.

Henkilötietoja ei toimiteta kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle. Henkilötietoja ei käytetä profiloinnissa tai muussa automatisoidussa päätöksenteossa.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus tutustua omiin henkilötietoihisi ja pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisemista sekä niiden poistamista, mikäli tietojen käsittelemiseen ei ole enää hyväksyttävää syytä. Tietyin edellytyksin voit myös pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Edellä kerrotusta huolimatta tietoja voidaan edelleen käsitellä vuokranantajan oikeuksien tai lakisääteisten velvoitteiden toteuttamiseksi. Mikäli katsot vuokranantajan käsitelleen henkilötietojanne asiattomasti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Selosteen päivittäminen

Tietosuojaa koskeva lainsäädäntö ja ohjeet ovat jatkuvassa kehitystilassa. Siksi saatamme päivittää tätä selostetta ja tietosuojakäytäntöjämme tulevaisuudessa. Mahdolliset muutokset tähän selosteeseen tulevat nähtäväksi nettisivuillemme, joten suosittelemme seuraamaan nettisivujamme säännöllisesti, mikäli tietosuoja huolettaa sinua.

Kysyttävää henkilötietojen käsittelystä

Mikäli sinulla on kysyttävää Kakkonen-konsernin tietosuojakäytännöistä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä johdon sihteeriin Susanna Nevalaiseen puhelimitse numeroon 0400 172 326 tai sähköpostitse osoitteeseen susanna.nevalainen@k2.fi.