Kakkoset myivät kolme kiinteistöä Cibukselle

Kyösti ja Kari Kakkosen kiinteistösijoitusyhtiö K2 Invest Oy on myynyt kolme päivittäistavarakiinteistöä Cibus Nordic Real Estate AB:lle 4.12.2019 toteutuneella kaupalla.

Kiinteistöt sijaitsevat Pieksämäellä, Varkaudessa ja Kiteellä. Kaikki kolme kiinteistöä ovat vuokrattuna Tokmannille pitkillä vuokrasopimuksilla. Kiinteistöjen kokonaispinta-ala on noin 10 000 neliömetriä. K2 Invest Oy on Kyösti ja Kari Kakkosen omistaman sijoitusyhtiö Joensuun Kauppa ja Kone Oy:n tytäryhtiö.

”Suomen markkinat ovat edelleen vahvat, ja tällä kaupalla jatkamme kasvuamme 50 miljoonaan euroon per vuosi. Keskitymme ruoka- ja päivittäistavarakauppoihin, jotka ovat ”parhaassa vuokralaisluokassa” ja lisäävät ansaintakapasiteettiamme”, sanoo Cibusin toimitusjohtaja Sverker Källgården.

 

Lisätietoja;

Kyösti Kakkonen, toimitusjohtaja, Kakkonen-Yhtiöt Oy, +358 50 65222

Sverker Källgården, CEO, Cibus Nordic Real Estate (+46 761 444 888)

 

Kyösti ja Kari Kakkosen omistama sijoitusyhtiö Joensuun Kauppa ja Kone Oy on osa veljesten omistamaa Kakkonen-konsernia. Kakkonen-Konserni on Suomen suurimman halpakauppaketju Tokmannin perustajayhtiö. Konsernin emoyhtiö Kakkonen-Yhtiöt Oy (ent. Okman Oy) on rekisteröity marraskuussa 1989 päätoimialanaan halpakauppa. Tuolloin sai alkunsa Kyösti ja Kari Kakkosen perustama, nykyisin ylivoimaisesti Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni. Kakkonen-konsernin useiden yhtiöiden rakenne on syntynyt halpakauppatoimintaa harjoittavien yritysten ostoista ja kiinteistöhankinnoista. Yritys sijoittaa liike- ja asuinkiinteistöihin, rahastoihin, pörssiosakkeisiin ja merkittävissä määrin yritysomistukseen. Konserni on mukana yli 40 yrityksessä, mm. seuraavissa pörssiyhtiöissä; Revenio Group Oyj, Afarak Group Oyj, Incap Oyj, Aspocomp Group Oyj, Dovre Group, Uutechnic Group ja Endomines Ab. Koserni on myös suuri omistaja pk-yrityksissä, kuten Nanocomp Oy ja Arcusys Oy. Yhtiö tuottaa hallintopalveluja konserniyrityksille ja niiden omistusyhteysyrityksille.

 

Cibus is a real estate company listed on Nasdaq First North Premier in Stockholm. The company’s business idea is to acquire, develop and manage high quality properties in the Nordics with daily goods store chains as anchor tenants. The company currently owns 142 properties in Finland. The main tenants are Kesko, Tokmanni and S-Group. FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se, is appointed Certified Adviser.