Kakkonen-konserni on Suomen suurimman halpakauppaketju Tokmannin perustajayhtiö.

Konsernin emoyhtiö Kakkonen-Yhtiöt Oy (ent. Okman Oy) on rekisteröity marraskuussa 1989 päätoimialanaan halpakauppa. Tuolloin sai alkunsa Kyösti ja Kari Kakkosen perustama, nykyisin ylivoimaisesti Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni. Vuosina 1989-2009 Tokmanni osti ja perusti yhteensä 138 myymälää. Vuonna 2009 Tokmanni työllisti jo noin 2 700 henkilöä ja liikevaihto kasvoi 601 miljoonaan euroon. Kakkonen-konserni on ollut Tokmannin merkittävä osakkeenomistaja heinäkuulle 2012 saakka, jolloin Tokmannin koko osakekanta myytiin pääomasijoittaja Nordic Capitalille.

Lue Tokmannin historiikki

 


Kakkonen-konsernin useiden yhtiöiden rakenne on syntynyt halpakauppatoimintaa harjoittavien yritysten ostoista ja kiinteistöhankinnoista. Kakkonen-konserni rakentaa ja vuokraa liiketiloja. Konserni sijoittaa liike- ja asuinkiinteistöihin, rahastoihin, pörssiosakkeisiin ja merkittävissä määrin yritysomistuksiin. Kakkonen-Yhtiöt Oy:n palveluksessa työskentelee Kyösti ja Kari Kakkosen lisäksi kuusi henkilöä. Yhtiö tuottaa hallintopalveluja konserniyrityksille ja niiden omistusyhteysyrityksille.

 


Yritystiloja valtakunnallisesti

Vahvana kiinteistöalan ammattilaisena tunnemme kiinteistöt ja niiden mahdollisuudet. Tarjoamme vahvaa ja varmaa otetta kiinteistöjen ja osakehuoneistojen vuokraukseen, ostoon, myyntiin sekä kiinteistösijoittamiseen.

9

PAIKKAKUNTAA

16

KIINTEISTÖÄ

84 685

NELIÖTÄ

426 286

KUUTIOTA