KAKKONEN-YHTIÖT OY:N TIETOSUOJASELOSTE
YHTEYDENOTTOJA VARTEN

Henkilötietojen käsittely

Kakkonen-Yhtiöt Oy rekisteröi ja käsittelee yhtiön kotisivujen kautta yhteyttä ottaneiden henkilötietoja. Henkilötietojen asianmukainen käsittely ja tietosuojasääntelyn noudattaminen ovat meille tärkeitä asioita.

Yhteyttä ottanut henkilö on antanut yhteydenotollaan suostumuksensa tämän selosteen mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn lähettämiensä tietojen osalta.

Käsittelemme kyseisiä henkilötietoja ainoastaan yhteydenoton vaatimien toimenpiteiden ajan, jonka jälkeen poistamme ne rekisteristä.

Henkilötietoja ei toimiteta Kakkonen-konsernin ulkopuolelle tai konserniin kuuluville tahoille, joita yhteydenotto ei koske. Missään tilanteessa tietoja ei toimiteta kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle. Henkilötietoja ei käytetä profiloinnissa tai muussa automatisoidussa päätöksenteossa.

Rekisteröidyn oikeudet

Voit peruuttaa henkilötietojen käsittelylle antamasi suostumuksen koska tahansa, jonka jälkeen antamasi tiedot poistetaan. Sinulla on myös oikeus tutustua omiin henkilötietoihisi ja pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisemista sekä niiden poistamista, mikäli tietojen käsittelemiseen ei ole enää hyväksyttävää syytä. Tietyin edellytyksin voit myös pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Edellä kerrotusta huolimatta tietoja voidaan edelleen käsitellä lakisääteisten velvoitteiden toteuttamiseksi. Mikäli katsot rekisterinpitäjän käsitelleen henkilötietojanne asiattomasti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Selosteen päivittäminen

Tietosuojaa koskeva lainsäädäntö ja ohjeet ovat jatkuvassa kehitystilassa. Siksi saatamme päivittää tätä selostetta ja tietosuojakäytäntöjämme tulevaisuudessa. Mahdolliset muutokset tähän selosteeseen tulevat nähtäväksi nettisivuillemme, joten suosittelemme seuraamaan nettisivujamme säännöllisesti, mikäli tietosuoja huolettaa sinua.

Kysyttävää henkilötietojen käsittelystä?

Mikäli sinulla on kysyttävää Kakkonen-konsernin tietosuojakäytännöistä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä johdon sihteeriin Susanna Nevalaiseen puhelimitse numeroon 0400 172 326 tai sähköpostitse osoitteeseen susanna.nevalainen@k2.fi.