Neurosonic Technologiesille UL-sertifikaatti

Kotimainen hyvinvointiteknologiayritys Neurosonic Technologies on saanut hyväksytyn UL-merkinnän. UL-merkintä eli Underwriters Laboratoriesin myöntämä sertifikaatti oikeuttaa Neurosonic Technologiesin etenemisen Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoille. Haettu standardi asettaa vaatimukset sähkölaitteille sekä komponenteille. Saatu hyväksyntä osoittaa, että yritys toimittaa turvallisia tuotteita ja että toimitettavien tuotteen materiaalit sekä rakenne ovat turvalliset.

UL-hyväksynnän myöntää yhdysvaltalainen testaus ja sertifiointilaitos. Underwriters Laboratoriesin valtuuttama Eurofins MET Labs on testannut Neurosonic Technologiesin lähettämän mallikappaleen laboratorio-olosuhteissa. Lisäksi MET Labs on tarkastanut Neurosonic Technologiesin sekä yrityksen yhteistyökumppanin ja laitteiden sähköosien valmistajan Note Oy:n prosessit sekä Neurosonic-laitteiden valmistuskäytännöt Hyvinkään tehtaalla. Jatkossa hyväksyntää kontrolloidaan UL:n suorittamilla pistotarkastuksilla useamman kerran vuodessa.

Ensimmäiset laitteet Yhdysvaltoihin on jo myyty ja virallinen eteneminen Pohjois-Amerikan markkinoille tapahtuu vuoden 2020 aikana.

Lisätietoja:

Katja Nyman

Director of Marketing and Projects

P. 0405065961